WAT IS CONTENT MARKETING?

Content Marketing heeft betrekking op het maken, verspreiden en promoten van content (informatie in de vorm van bijvoorbeeld tekst, video en/of foto) die aansluit bij de behoefte van je doelgroep. Met als doel nieuwe klanten aan je te binden en de relatie met bestaande klanten te versterken. Een Content Marketing Strategie geef richting aan je bedrijf en dwingt je na te denken over wie je bent, wat je doet en waarom je dat doet. Content Marketing: make them stick.

BETER VINDBAAR DOOR CONTENT MARKETING

Het maken en verspreiden van relevante content draagt bij aan een betere vindbaarheid in zoekmachines. Probeer de nieuwsgierigheid van je doelgroep op te wekken met een overtuigende tekst, inspirerende foto, verrassende video. Waarmee je klant zich bewust wordt van jouw product of dienst. Sticky content noemen we dat.

NEEM CONTACT OP

CONTENT MARKETING UITBESTEDEN?

Vind je het lastig om de content op je website en andere online kanalen goed bij te houden? Of ontbreekt het aan tijd? Daily Sirup helpt je graag verder. Wij zorgen voor onderscheidende content die blijft plakken. Of het nu gaat om informatieve teksten of inspirerende content fotografie. Wij creƫren waardevolle content voor mensen, niet voor robots. Wij optimaliseren de teksten op je website met SEO-vriendelijke content, die je doelgroep echt verder helpt. Altijd aansluitend op jouw merkverhaal. Vervolgens zorgen we dat deze content verspreid wordt daar waar jouw klant zich bevindt.

AAN WELKE CONTENT HEEFT JOUW BEDRIJF BEHOEFTE?

Aan een Content Marketing Strategie, Content Creatie, geoptimaliseerde copywriting en/of Content Fotografie? Informeer naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP