online marketing check.

Stel je online marketing niet langer uit, maar zet zelf de eerste stap naar meer groei. Vraag de gratis check aan en krijg inzicht in de online marketing kansen voor jouw bedrijf. Je krijgt van ons een analyse van de online prestaties van jouw bedrijf. Ontdek waar de kansen liggen en waar jullie flink stappen kunnen maken.

Met deze online marketing check ontdek je…
…hoe jij presteert op vindbaarheid en zichtbaarheid 
…hoe sterk jouw website is qua techniek en content
...waar de kansen liggen om jouw online prestaties te verbeteren
GRATIS ONLINE MARKETING CHECK

opdrachtgevers.

Onze klanten beoordelen dailysirup gemiddeld met een 5/5
Deze club mensen is erg professioneel en zit altijd vol creativiteit. Wij zijn dan ook heel blij met onze webshop en content. Dailysirup is echt een aanrader.
Darrell Gutierrez
Webecos
Goed bureau! Hebben onze prachtige nieuwe website ontwikkeld!
John Olsthoorn
Bluewave recruitment
Ik kan Daily Sirup van harte aanbevelen. Of het nu voor een nieuw logo is, een andere huisstijl of totale rebranding van je eigen uitingen op o.a. social media, Daily Sirup is de partij waar je mee om de tafel wil zitten.
Arjan Broek
Arjan Broek Fotografie
data-meten

Waarom een online marketing check?

Een online marketing check geeft grip op je online marketing activiteiten. Het dient als startpunt om te weten hoe je er digitaal voor staat als bedrijf en wat je nog moet doen op een sterke basis neer te zetten. Op basis hiervan kun je je online marketingstrategie uitstippelen. Met als doel om ervoor te zorgen:

  • dat je beter gevonden wordt door je potentiële klanten
  • dat je producten of diensten bekend worden bij zoveel mogelijk klanten
  • dat je daardoor, uiteindelijk, meer omzet krijgt 

Wat is een online marketing check?

Een online marketing check geeft inzicht in de online performance van je onderneming. Hoe zichtbaar ben je op dit moment? In hoeverre ben je vindbaar voor je potentiële klant? En hoe staat je website ervoor? Je krijgt een heldere analyse met verbeterpunten waar je aan kunt werken. Heb je vragen? Dan nemen we de uitkomsten van de online marketing check samen met je door, zodat jij precies weet wat je kunt doen om je online prestaties te verbeteren.     

online-groeien-met-je-website

benieuwd hoe jij online kunt groeien?

Vraag de gratis online marketing check aan. Zorg voor een online fundament dat staat als een huis. Met sterke SEO, duidelijke branding, navigatie, opvallende call-to-actions en een logische indeling van je website leid je de bezoekers door je site. Zo vinden ze moeiteloos wat ze zoeken.

GRATIS CHECK AANVRAGEN
checkmark-circle