SEO check website.

Wil je meer relevante bezoekers zonder dat je per klik betaalt? Vraag dan onze gratis SEO check aan en krijg inzicht in de SEO kansen voor jouw website. Om meer omzet uit je website te halen, is het belangrijk dat jouw website goed organisch vindbaar is. Mensen kijken namelijk niet verder dan de 1e pagina van Google. 

Je krijgt van ons je SEO score en een lijst met verbeterpunten. Loop je ergens tegenaan? Dan nemen we ze graag samen met je door, zodat je precies weet welke stappen je moet zetten om je bezoekers binnen te laten stromen. 

Met deze SEO check ontdek je...

…razendsnel hoe jouw website scoort in Google
…wat jouw SEO prestaties zijn qua techniek en on page
…waar de kansen liggen om je SEO prestaties te verbeteren
JA, IK WIL EEN GRATIS SEO CHECK

opdrachtgevers.

Onze klanten beoordelen dailysirup gemiddeld met een 5/5
Deze club mensen is erg professioneel en zit altijd vol creativiteit. Wij zijn dan ook heel blij met onze webshop en content. Dailysirup is echt een aanrader.
Darrell Gutierrez
Webecos
Goed bureau! Hebben onze prachtige nieuwe website ontwikkeld!
John Olsthoorn
Bluewave recruitment
Ik kan Daily Sirup van harte aanbevelen. Of het nu voor een nieuw logo is, een andere huisstijl of totale rebranding van je eigen uitingen op o.a. social media, Daily Sirup is de partij waar je mee om de tafel wil zitten.
Arjan Broek
Arjan Broek Fotografie
groeien-met-online-marketing

waarom is een SEO check belangrijk?

Een website die de SEO basis op orde heeft, zal hoger in Google verschijnen dan de concurrentie die dit minder voor elkaar heeft. Met een SEO check krijg je inzicht in de pijnpunten die een goede SEO prestatie in de weg staat.

SEO is essentieel om meer relevante bezoekers aan te trekken zonder dat je per klik betaalt. Dit wordt organisch verkeer genoemd. 7 op de 10 zoekers klikt op organische zoekresultaten. Dus staat jouw SEO basis als een huis? Dan is de kans groter dat je meer relevante bezoekers op je website krijgt. Voor ondernemers betekent gevonden worden in zoekmachines een wereld van verschil. 

Het regelmatig uitvoeren van een SEO check is raadzaam om je website optimaal vindbaar en gebruiksvriendelijk te houden. SEO is steeds onderhevig aan verandering. Daarnaast zit je concurrentie ook niet stil. Om bij te blijven is het belangrijk continu te kijken naar kansen en optimalisaties om zo jouw concurrentie bij te benen of voor te blijven.

wat is een SEO check?

Een SEO check voor je website geeft je inzicht in wat de huidige SEO performance is van jouw website. Hoe goed ben je vindbaar in Google en hoe staat jouw website ervoor qua techniek, SEO on page factoren en backlinks. Zoekmachineoptimalisatie begint bij een stevige basis: een website die staat als een huis. Eén waar Google blij van wordt, maar vooral jouw bezoekers. Zorg dat zij eenvoudig kunnen vinden wat ze nodig hebben en waarom ze daarvoor bij jou moeten zijn. Een SEO check geeft je inzicht waar de kansen liggen voor je website en waar jullie flink stappen kunnen maken.

data-meten

weten of jouw website SEO-proof is?

Wil je weten of je website echt SEO-proof is? Vraag onze gratis SEO check aan en krijg inzicht in de SEO kansen voor jouw bedrijf.

Liever je SEO uitbesteden zodat je meer tijd hebt voor andere belangrijke zaken? Dat kan natuurlijk ook. Andere helpen is wat wij het liefste doen. 

DOE DE GRATIS SEO CHECK
checkmark-circle