fbpx

web design & web development

 

 

Daily Sirup heeft beauty store Perfumes & Colors geholpen bij het zetten van de eerste digitale stappen, waaronder het maken en ontwerpen van een nieuwe WordPress-website, zodat ze hun doelgroep beter kunnen informeren en bereiken.

brand activation

Merkactivatie draait om het creëren van interactie met consumenten, door ze in contact te brengen met de producten van het merk. Perfumes & Colors hebben we geholpen om verschillende merkactivaties te lanceren, om zo interesse en loyaliteit te stimuleren. Voorbeelden hiervan zijn zoals de opening van de nieuwe beauty store en verschillende instore-campagnes.

photography & video

Samen met Perfumes & Colors kijken we naar welk verhaal of welke emotie een foto moet overbrengen op de doelgroep. Op deze manier zorgen we ervoor dat het bedrijf de perfecte foto’s krijgt voor hun campagnes, website, sociale media en andere merkuitingen.

social media & advertising

Social Media kan zorgen voor (gratis) mond-tot-mond reclame: het doorgeven van boodschappen van consumenten aan andere consumenten. Goede content kan zich verspreiden als een lopend vuurtje! Daily Sirup creëert en plaatst content om nieuwe aanbiedingen, diensten en producten te promoten. We helpen Perfumes & Colors ook om via social advertising traffic naar hun beauty store te realiseren. Door specifieke targeting zorgen we ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment de juiste boodschap zien.

All our work
dailysirup is also available in english! Go   Cancel