fbpx

social media & e-mail

Social media is belangrijker dan ooit: het is een van de voornaamste locaties geworden voor interactie tussen klanten en merken. Voor Thalion hebben we ons gericht op Instagram. We hebben geholpen bij het creëren van een mooie visuele stijl en hebben Thalion de tools gegeven om zelf content te creëren, in een consistente look & feel. We hebben ook een Mailchimp template ontwikkeld in dezelfde stijl als de andere communicatiekanalen, zodat Thalion nieuwsupdates naar hun doelgroep kan sturen.

content strategy & content creation

Voor de website van Thalion hebben wij allerlei content gecreëerd, inclusief beschrijvingen van alle producten en behandelingen. Alles volgens de richtlijnen van de merkidentiteit: pure luxe. Het verhaal van Thalion gaat over de geheimen van de zee. Door het verhaal te vertellen over het extraheren en verwerken van pure en natuurlijke ingrediënten uit de zee, creëren we een gevoel van frisheid en wellness.

web design & web development

Voor Thalion hebben we een webshop ontworpen en gebouwd die past bij de cleane, frisse stijl van Thalion skin care producten. Met kleuren als messing en licht zeegroen scheppen we een gevoel van luxe en wellness. We hebben de webshop in Woocommerce gebouwd, inclusief praktische toevoegingen als een productzoeker, een overzicht van alle schoonheidsbehandelingen en een login voor de professional.

All our work
dailysirup is also available in english! Go   Cancel