fbpx

photography

 

 

In de wereld van vandaag draait alles om afbeeldingen. Fotografie is belangrijker dan ooit voor merken om contact te maken met hun publiek, vooral op sociale media. De merkstijl van Webecos Cosmetics is puur en clean. Alles draait om Elementary Skincare // Puur van huis uit. Vanuit deze heldere gedachte ontwikkelt en produceert Webecos al ruim 50 jaar huidverzorgende en huidverbeterende cosmetica. Daarom hebben wij met frisse, natuurlijke beelden foto’s gemaakt die passen bij de identiteit. In onze studio maken wij met regelmaat beelden die wij voor Webecos posten op Social Media.

social media & e-mail

 

 

Social Media die ervoor zorgt dat je gezien wordt. Daar streven we naar. Voor de Social Media content van Webecos, heeft dailysirup onderscheidende visuele richtlijnen gemaakt. En deze vervolgens doorvertaald naar content die opvalt en interactie stimuleert bij de doelgroep. Wat heb je aan een prachtige timeline, als er geen connectie ontstaat met je doelgroep? Precies! Niks. Zo zorgen wij er voor dat social voor jou gaat werken, in plaats van andersom.

Een ontwerp nodig voor je Mailchimp mailing? Ook dat kunnen wij verzorgen. Voor Webecos hebben wij een Mailchimp template ontwikkeld met dezelfde look en feel als de andere communicatiekanalen. Zo kan de klant zelf nieuwsupdates sturen naar hun doelgroep in een vaste lay-out voor herkenbaarheid en merkbeleving.

All our work
dailysirup is also available in english! Go   Cancel