/No place like home

/Menukaart

/Ons eigen topteam

/Kom in contact

Team Bliss

Over dit project

 

Hoe team Bliss hun werkgeversverhaal vertelt door recruitment marketing en tegelijk nieuwe consultants aantrekt.

 

De vraag

Bij Bliss – hét consultancybureau voor verandertrajecten – werk je aan verandervraagstukken van tal van organisaties. Hun klantportfolio bestaat inmiddels uit grote namen. Bliss is daarom altijd op zoek naar nieuwe veranderaars: van junior tot senior. Het marketingteam heeft ons benaderd om Bliss als aantoongevende werkgever op de kaart te zetten, waarbij oog voor persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat.

 

De oplossing

Bij Bliss ben je de engineer van je eigen bestaan. De focus ligt op jouw groeipad en ontwikkeling. Bliss gelooft dat hiermee het werkplezier toeneemt, en daarmee de resultaten van het werk. Met deze boodschap gingen wij aan de slag om een recruitment campagneconcept te ontwikkelen dat resoneert bij hun ideale veranderaars. Vervolgens hebben wij de werken-bij pagina geoptimaliseerd en de vacatureteksten aangescherpt. Via diverse targeted LinkedIn campagnes hebben we ten slotte de ideale Bliss klanten weten te bereiken.

 

Het resultaat

Door de enthousiaste en eigen boodschap te delen, is dit zeer geslaagd geweest en dit is ook te zien in het resultaat. De campagnes liepen heel goed en leverden mooie resultaten op in termen van verkeer, tijd doorgebracht op de vacaturepagina’s en het aantal sollicitanten. Al snel ontvingen wij het positieve nieuws dat alle functies vervuld waren. En dat is waar we het voor doen!

 

Klant

Bliss

Categorie
Wervingscampagne

Getriggerd? Geïnspireerd? Klaar om aan de slag te gaan?

Tijd voor actie. Maak ook jouw organisatie onweerstaanbaar voor talent. Plan vrijblijvend een call met ons in. Vinden we leuk.