contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

Google 
adverteren.

Van frustratie naar resultaat.

Van frustratie naar resultaat.

Herken je dit? Je bent gestart met Google Ads en je loopt vervolgens steeds vaker tegen de uitdagingen aan die gepaard gaan met adverteren via dit platform. Ondanks je inspanningen om je campagnes te verbeteren, blijf je geconfronteerd worden met hoge advertentiekosten, lage conversieratio's en teleurstellende resultaten.

Frustratie is begrijpelijk, maar het kan anders! Ontdek in onze Google ads groeigids de 7 waardevolle tips die jou helpen om je Google campagnes naar nieuwe hoogten te brengen.

groeigids-google-ads

Download de 
gratis groeigids.

Liever je Google  ads uitbesteden?

Zie jij door de bomen het bos niet meer of heb je simpelweg geen tijd om zelf campagnes op te zetten? Heb je het gevoel dat je nu markt laat liggen? En besteed je daarom liever je Google Ads uit? Gelukkig is dailysirup er om jou van tips te voorzien en je verder te helpen!

Wil jij werken met een prestatiegericht digital advertising bureau dat minder praat en meer levert? Onze gecertificeerde specialisten maken gebruik van Google Search Ads, Google Shopping, Performance Max, Display & YouTube Ads om voor jouw bedrijf inkomsten te genereren, de winstgevendheid te vergroten en meer klanten te werven.

KOM IN CONTACT
groeien-met-online-marketing

Voordelen van Google  adverteren?

Je wordt snel online gevonden
Je kunt een specifieke doelgroep bereiken
Je kunt lokaal, regionaal of landelijk adverteren
Geïnteresseerde mensen bereiken met relevante zoekwoorden

Wat is je doel?

Je kunt voor Google Ads verschillende doelen hebben. Wil je een actie snel onder de aandacht brengen? Klanten werven? Een nieuw product of bestaande dienst promoten onder een bepaalde doelgroep? Of wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid? Het kan allemaal. Een Google ads campagne start je altijd met een helder doel voor ogen.

1:1 ad-to-page ervaring

Bij dailysirup gaan we graag een stap verder om voor jouw bedrijf meer aanvragen en conversies te realiseren. Wij koppelen jouw advertenties aan op maat gemaakte bestemmingspagina’s om na het klikken consistentere en relevantere ervaringen voor jouw bezoekers te creëren.

Waarom? Je advertenties worden vaker weergegeven en het verhoogt de conversiepercentage door bezoekers de exacte aanbiedingen te tonen waarnaar ze op zoek zijn. Daarnaast heeft dit een positieve invloed op de kwaliteitsscore van je advertenties en dus lagere kosten per klik.

Lagere kosten per klik
Hogere conversiepercentage
Trek de aandacht van bezoekers met content die hen direct aanspreekt

Adverteer je al op Google?

Heb je al een Google Ads account en adverteer je al? Maar heb je het gevoel dat je kansen laat liggen en dat je budget er doorheen vliegt? Wij verbeteren graag jouw huidige Google Ads. In de afgelopen jaren hebben wij al veel bestaande Google accounts beoordeeld. Het is eigenlijk nog nooit voorgekomen dat wij niets konden vinden dat besparings- of groeikansen heeft opgeleverd. Wil je ook een gratis second opinion? Vraag deze vrijblijvend aan.

JA, DAT WIL IK
waarom-dailysirup
google-adverteren

waarom dailysirup?

Ervaren Google Ads specialisten
Resultaatgedreven
Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
Officieel Google partner
Realtime dasboard: altijd inzicht in de prestaties
Maandelijks contactmoment: we praten je graag bij en denken proactief met je mee
KOM IN CONTACT

opdrachtgevers.

Onze klanten beoordelen dailysirup gemiddeld met een 5/5
Deze club mensen is erg professioneel en zit altijd vol creativiteit. Wij zijn dan ook heel blij met onze webshop en content. Dailysirup is echt een aanrader.
Darrell Gutierrez
Webecos
Goed bureau! Hebben onze prachtige nieuwe website ontwikkeld!
John Olsthoorn
Bluewave recruitment
Ik kan Daily Sirup van harte aanbevelen. Of het nu voor een nieuw logo is, een andere huisstijl of totale rebranding van je eigen uitingen op o.a. social media, Daily Sirup is de partij waar je mee om de tafel wil zitten.
Arjan Broek
Arjan Broek Fotografie

vrijblijvend voorstel ontvangen?

Wil jij ook hoger in Google komen met Google adverteren (SEA)? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.
JA, DAT WIL IK
envelopephonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram