/No place like home

/Menukaart

/Ons eigen topteam

/Kom in contact

Social media advertising: likes, leads en blije klanten

We weten allemaal dat social media meer is dan vakantiekiekjes en grappige kattenvideo’s (hoewel we die ook wel kunnen waarderen). Social media is het middel bij uitstek om heel gericht je doelgroep te bereiken. En daar komt social media advertising om de hoek kijken.

 

Waarom is social media zo belangrijk? Heel simpel: je doelgroep zit daar, en als je daar niet zichtbaar bent, dan mis je kansen. Social media advertising helpt je om precies die mensen te bereiken die interesse hebben in je product of dienst. Dus in plaats van schreeuwen in de massa, laat je gerichte advertenties het werk voor je doen — zodat je opvalt in de eindeloze stroom van berichten, memes en kattenfilmpjes.

Dit kun je verwachten.

  • Maatwerk advertenties die jouw verhaal vertellen (zonder spammy over te komen).
  • Slimme targeting die ervoor zorgt dat je precies díe mensen bereikt die geïnteresseerd zijn in jouw product.
  • Creatieve campagnes op LinkedIn, Meta, Pinterest, TikTok en YouTube die net zo opvallen als die ene virale video waar iedereen het over heeft (maar dan professioneel).
  • Data en resultaten waar je blij van wordt, real time

 

Met slimme targeting, pakkende visuals en teksten die knallen, zorgen we ervoor dat je merk verschijnt op de tijdlijn van de juiste mensen, op het juiste moment. Dus, wil je likes, leads en klanten die niet genoeg van je kunnen krijgen? Laat het gerust aan ons over. Jij richt je op wat je het liefst doet, wij zorgen voor de rest. All eyes on you.

Meer weten?

Stel gerust je vraag aan Marlous.

Ben je MKB-ondernemer, marketing manager of marketeer en heb je geen tijd of expertise voor Social Media Advertising campagnes? Geen zorgen, dailysirup staat voor je klaar. Stuur Marlous een e-mail of plan een gratis call in.