/No place like home

/Menukaart

/Ons eigen topteam

/Kom in contact

Marketing voor VelopA

Over dit project

 

Extra handen en creatieve denkkracht voor de marketingafdeling van VelopA

 

De vraag

VelopA, marktleider in fietsparkeeroplossingen en straatmeubilair, groeit hard en wilde de zichtbaarheid, aantrekkelijkheid en vindbaarheid van hun merk versterken. Door beperkte capaciteit op hun marketingafdeling gingen ze op zoek naar een contentmarketingbureau dat hen hierin kon ondersteunen.

 

De oplossing

Dailysirup biedt VelopA structurele ondersteuning door zelfstandig verschillende contentactiviteiten uit te voeren. Van het beheren van social media kanalen tot LinkedIn advertenties, het schrijven van nieuwsbrieven, en het creëren van fotografie en videografie – wij zorgen ervoor dat VelopA altijd zichtbaar blijft. We ontwerpen brochures, schrijven en vormgeven whitepapers, en creëren product- en projectteksten. Geen vraag is te gek, en met het VelopA-team aan onze zijde hebben we vaak aan een half woord genoeg om vol gas te geven.

 

Het resultaat

Dankzij onze continue content-aanpak parkeert VelopA zichzelf stevig op de kaart – zowel nationaal als internationaal. Het resultaat? Een marketingteam dat weer adem kan halen, terwijl wij de boel draaiende houden en zorgen dat ze altijd in beeld blijven.

 

“Onze samenwerking met dailysirup is gebaseerd op duidelijke afspraken. Dat geeft continuïteit. Binnen dit kader tonen ze veel initiatief, is men proactief en werkt men zelfstandig aan de deliverables. De samenwerking geeft het gevoel alsof je een extra medewerker tot je beschikking hebt in plaats van het bekende ‘vaste aanspreekpunt’ bij een extern bureau. We zijn blij met de inmiddels jarenlange samenwerking.

 

Siegfried de Ruiter – marketing manager VelopA

 
Klant

VelopA

Categorie
Contentcreatie, Design, Digital advertising

Getriggerd? Geïnspireerd? Klaar om aan de slag te gaan?

Tijd voor actie. Maak ook jouw organisatie onweerstaanbaar. Plan vrijblijvend een call met ons in. Vinden we leuk.