/No place like home

/Menukaart

/Ons eigen topteam

/Kom in contact

Ably

Klant

Ably

Categorie
Contentcreatie, Design
Over dit project

 

Van concept tot content: branding en social advertising voor Ably

 

De vraag

Goed voor jezelf zorgen klinkt simpel, maar in de dagelijkse hectiek is het vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Of het nu door stress komt, vermoeidheid of een gebrek aan balans – op sommige momenten kan je lichaam wel wat extra ondersteuning gebruiken. Ably biedt precies dat, met hoogwaardige supplementen die je helpen om je weer energiek, sterk en goed in je vel te voelen. Maar hoe vertaal je deze belofte naar een merkidentiteit die net zo krachtig is als de producten zelf?

 

De oplossing

Dailysirup ontwikkelde een visuele identiteit die de essentie van Ably perfect weergeeft: fris, helder en vol energie. Van logo design, kleurenpalet en typografie tot webdesign en verpakking, alles is met zorg ontworpen. Daarnaast zorgen we ook voor de Instagram-feed en social advertising, waarmee Ably op een consistente en aansprekende manier zichtbaar blijft. We laten zien dat Ably dé oplossing is voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige supplementen die écht verschil maken.

 

Het resultaat

Met een consistente merkbeleving en slimme online zichtbaarheid helpt Ably iedereen op weg naar een gezondere, gebalanceerde levensstijl – elke dag weer.

 

Getriggerd? Geïnspireerd? Klaar om aan de slag te gaan?

Tijd voor actie. Maak ook jouw organisatie onweerstaanbaar. Plan vrijblijvend een call met ons in. Vinden we leuk.