AANPAK

Online meer leads of klanten? Daily Sirup helpt je graag verder.

JOUW BUSINESS ONLINE STERK

Als ondernemer zet je vol enthousiasme je product of dienst in de markt. Je weet dat je met online marketing nog meer rendement uit je business kunt halen. Maar je hebt gewoonweg de tijd niet of de specialistische kennis ontbreekt. Daar is waar wij om de hoek komen kijken.

Daily Sirup helpt jou graag bij het realiseren van je online ambities. Met een geïntegreerde marketingaanpak. Van strategie tot uitvoering.

“Let’s create what people want and what your business needs”.

GA VOOR ONLINE STERK

JOUW VOORDELEN
  • Meer rendement uit je online activiteiten
  • Betere zichtbaarheid en vindbaarheid 
  • Jouw marketingmix slim op elkaar afgestemd
  • Strategisch sparringpartner
  • Focus op resultaat en klant
  • Eén aanspreekpunt: gemakkelijk en snel
  • Ruim 15 jaar marketingervaring
“Daily Sirup is onze strategische, maar ook operationele marketingpartner. Zij hebben verstand van zaken waar wij zelf te weinig van afweten. Daily Sirup ontzorgt ons op een prettige en professionele wijze, zodat wij ons kunnen blijven focussen op onze core business!”

 

Arthur Weesie – Bouwmeesters

HOE WE DAT DOEN

Door een geïntegreerde marketingaanpak. Een aanpak die is afgestemd op de customer journey van jouw klant: van oriëntatie tot aanschaf, het gebruikmaken van een product of dienst en loyaliteit. Waarbij al je online marketingactiviteiten naadloos en meetbaar op elkaar zijn afgestemd op basis van een sterk strategisch fundament. Het resultaat? Synergie waarbij je het maximale rendement uit je online marketingbudget haalt. De magie van een strategie noemen we dat.

ONZE WERKWIJZE

Online groeien is een dagelijks proces. De volgende stappen doorlopen we dan ook continu.

1. STRATEGIE
Daily Sirup helpt je bij het ontwikkelen van een doordachte (online) strategie. Een dynamisch plan van aanpak waarbij alle kanalen en middelen naadloos en meetbaar op elkaar zijn afgestemd. Dus niet schieten met hagel, maar een goed doordachte basis.

2. ONLINE MARKETING
Jouw klant bevindt zich overal online, gebruikt meerdere devices als smartphone, tablet en laptop, is veeleisend en selectiever in het bereikbaar zijn voor bedrijven en merken. Dit betekent dat je boven het maaiveld moet uitsteken met relevante online marketing. Door een sterke en onderscheidende merkboodschap te verspreiden via de online kanalen waar je doelgroep zich bevindt. Daily Sirup begrijpt als geen ander dat het belangrijk is je klant niet alleen te bereiken, maar ook te enthousiasmeren en te activeren. Dit doen we met sticky content, pakkende beelden en creatieve digitale concepten.

3. DATA ANALYSE
Analyseren van online data is van essentieel belang voor het behalen van krachtige resultaten. Welke verkeersbronnen zorgen bijvoorbeeld voor veel conversie? Waar haakt men af op je site? Hoe hebben je online marketing campagnes gepresteerd? Wij maken dashboards op om de data op een begrijpelijke manier weer te geven. We monitoren dus continu de uitvoering, zodat we snel kunnen bijsturen waar nodig. Het resultaat? Maximaal rendement uit je marketingbudget.

4. OPTIMALISATIE
Optimalisatie kun je alleen toepassen als je weet wat je online doelen zijn en wie je wilt bereiken. Samen bepalen we de korte en lange termijn doelen waarop we vervolgens kunnen optimaliseren. Denk aan het optimaliseren van je zichtbaarheid in zoekmachines of op social media. Maar ook van conversie, landingspagina’s of online marketingprocessen.

SAMEN BOUWEN AAN EEN STERKE ONLINE BASIS?

NEEM CONTACT OP

Samenwerking met onze klanten is de sleutel tot succes. Wij vinden het belangrijk dat je begrijpt wat we doen. Samen met de input en ervaring van jouw bedrijf bouwt Daily Sirup aan de creatieve vertaalslag van doelstellingen, cijfers, klantgegevens en markttrends naar gedrag, woord, sfeer en beeld.