contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

content 
marketeer 
stage.

LET'S JOIN
STAGE

content marketeer.

Schud jij zo een pakkende tekst uit je mouw en ben je sterk in het maken van visuele content? Wil jij diverse B2B en B2C klanten een stap verder helpen? Zoek jij een stage met échte verantwoordelijkheid in plaats van koffie halen voor je collega's? Dan ben jij de stagiair(e) waar wij naar op zoek zijn. Wij hebben vanaf januari/februari een stageplek beschikbaar.

wat je gaat doen

Creativiteit en vlot kunnen schrijven staat centraal. Je bedenkt en creëert de leukste blogs, posts, nieuwsbrieven en advertenties
Social Media Contentcreatie (Adobe Photoshop en Adobe Illustrator)
Het maken van contentplannen en contentkalenders
Het beheren en redigeren content diverse websites (SEO)

jouw profiel

Je bent een creatief persoon die veel bezig is met communicatie, schrijven, video en social media
Het schrijven van content is jou op het lijf geschreven. Je schrijft dan ook foutloos Nederlands. Dt fouten kunnen echt niet meer :) 
De social media trends volg je op de voet
Jij bent iemand die initiatief neemt, zelfstandig werkt, zelf met ideeën komt en niet op zijn of haar mondje is gevallen
Je bent leergierig, ambitieus, communicatief sterk, proactief en steekt graag de handen uit de mouwen
Je hebt ervaring met social media & content creatie (Adobe Photoshop en Adobe Illustrator)
Je hebt ervaring met video: Premier Pro en After Effects (bonuspunten)
Je hebt ervaring met het schrijven van blogs (SEO)
Je volgt een relevante HBO-opleiding of je bent MBO 4e jaars

wij bieden jou

Natuurlijk ben je hier om te leren, dus die kans krijg je volop. In dit team krijg je alle ruimte om je eigen ideeën en verbeterpunten in te brengen, om vragen te stellen en je te verdiepen in onderwerpen die jij interessant vindt. Bovendien maak je onderdeel uit van een klein en gezellig creatief marketingteam. Lunch, drinken en goede koffie regelen wij. Uiteraard krijg je ook een passende stagevergoeding.
Heb je nog vragen of gewoon benieuwd naar je nieuwe werkplek? Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Mail ons, dan plannen we gelijk wat in.
solliciteer nu
BRANDS // CONTENT // DIGITAL

ons werk.

Ons werk is ontstaan uit inspiratie, vertrouwen en samenwerking. Waar wij blij van worden? Om samen nieuwe manieren te ontdekken om jouw merk te laten opvallen, op het gebied van hoe het eruit ziet maar vooral ook hoe het aanvoelt.

BEKIJK ONZE CASES
envelopephonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram