contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

webshop 
laten bouwen.

conversie gerichte webshops.

conversiegerichte webshops.

Een webshop laten bouwen die je bezoeker overtuigt en zorgt voor online groei? Dailysirup helpt je hier graag bij. Wij ontwerpen en bouwen conversiegerichte webshops op maat. Kortom, wij zetten een sterke basis voor je neer: een webshop die doet wat hij moet doen om goed te scoren in Google. Dit houdt in dat je webshop niet alleen technisch perfect in elkaar zit, maar ook supersnel is en bezoekers de best mogelijke ervaring biedt.

een webshop die voor je werkt?

Neem vrijblijvend contact op om samen jouw wensen door te spreken. Maatwerk webshops vanaf € 2.975.

waarom een nieuwe webshop laten bouwen?

Mensen shoppen tegenwoordig steeds vaker online en geven ook meer geld uit online. In deze digitale wereld is een goede eerste indruk dan ook van levensbelang. Je webshop is immers de uitstraling en het professionele visitekaartje van je bedrijf. Net als jijzelf en je bedrijf groeit ook je webshop mee. Die moet up-to-date zijn. Een bijkomend voordeel is dat je met je online shop enorm veel klanten kunt aantrekken. Met een online winkel kun je mensen uit het hele land – en zelfs ver daarbuiten – bereiken, terwijl je met een fysieke winkel een veel kleiner bereik hebt. 

een goede 
eerste indruk.

Een bezoeker bepaalt binnen 5 seconden of hij wel of niet op je webshop blijft. Een goed design is daarom heel belangrijk voor een eerste indruk. Maar net zo belangrijk is dat de bezoeker precies kan vinden waar hij naar op zoek is. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop heel gebruiksvriendelijk is en dat de (product)omschrijvingen en beeldmateriaal van het scherm afspatten. Met een onderscheidend design, rake content en een optimale gebruikerservaring, overtuig je de bezoeker dat hij of zij aan het juiste adres is. Een succesvolle webshop ziet er dus niet alleen leuk uit, maar is ook goed vindbaar in Google, converteert en bevat de juiste content voor jouw doelgroep. Wil je meer met je webshop dan alleen producten tonen en verkopen? 

KOM IN CONTACT

waarom je webshop laten bouwen door dailysirup?

Of je nu een kleine webshop wilt laten bouwen of een shop met honderden producten: bij dailysirup kun je terecht voor iedere gewenste webshop. Onze webbouwers hebben jarenlang ervaring met het maken van webshops die niet alleen mooi ogen, maar ook goed presteren. Wat kun je van ons verwachten?

Je webshop is Google vriendelijk
Een veilige en razendsnelle webshop
Conversiegericht maatwerk passend bij jouw bedrijf
Mobile first design
Instellen en koppelen van Google Analytics
Gebouwd in Wordpress/Woocommerce
KOM IN CONTACT
waarom-dailysirup

onze aanpak bij het 
bouwen van een webshop.

1. doelen bepalen 

Kennis maken en samen de doelen en wensen voor jouw webshop bepalen. Op basis van een briefingsdocument komen wij met een prijsvoorstel en een planning.

2. visueel ontwerp

Om alvast een gevoel te krijgen van hoe jouw site eruit zou kunnen zien, maken wij een visueel ontwerp van de home-pagina. Dit is gebaseerd op de huisstijl van je onderneming en wat je wilt uitstralen.

3. ontwikkeling webshop

Na akkoord, gaan onze developers aan de slag met jouw maatwerk webshop.

4. SEO optimalisatie

Bij het ontwikkelen van jouw webshop zijn ook onze online marketeers betrokken, zodat jouw shop straks volledig Google proof is. SEO-copywriting nodig? Wij kunnen je helpen bij het schrijven van teksten die goed gevonden worden in Google en die converteren.

5. livegang

Als alles is getest en perfect is, lanceren wij jouw webshop.

6. online marketing, onderhoud en optimalisatie

De onderhoud van je webshop en online marketing is een continu proces. Van ons kun je altijd een goede support verwachten. Online marketing begint eigenlijk pas na de lancering van je webshop. Onze online marketeers kunnen je helpen om online verder te groeien met een groeiplan op maat of losse diensten.

KOM IN CONTACT

conversie
gerichte
webshop.

vanaf  €2.975

Woocommerce of Shopify
op maat gemaakt
design in jouw huisstijl
conversiegericht ontwerp
razendsnel
gebruiksvriendelijk
mobielvriendelijk
SEO geoptimaliseerd
instellen robot.txt
alle functionaliteiten afgestemd op je bedrijf
eenvoudig uit te breiden
AANVRAGEN

resultaat
gerichte website.

vanaf €1.975

Wordpress, Strapi of Builder cms
op maat gemaakt
design in jouw huisstijl
resultaatgericht ontwerp
razendsnel
gebruiksvriendelijk
mobielvriendelijk
SEO geoptimaliseerd
instellen robot.txt
alle functionaliteiten afgestemd op je bedrijf
eenvoudig uit te breiden
AANVRAGEN

opdrachtgevers.

Onze klanten beoordelen dailysirup gemiddeld met een 5/5
Deze club mensen is erg professioneel en zit altijd vol creativiteit. Wij zijn dan ook heel blij met onze webshop en content. Dailysirup is echt een aanrader.
Darrell Gutierrez
Webecos
Goed bureau! Hebben onze prachtige nieuwe website ontwikkeld!
John Olsthoorn
Bluewave recruitment
Ik kan Daily Sirup van harte aanbevelen. Of het nu voor een nieuw logo is, een andere huisstijl of totale rebranding van je eigen uitingen op o.a. social media, Daily Sirup is de partij waar je mee om de tafel wil zitten.
Arjan Broek
Arjan Broek Fotografie

online 
verder groeien.

Als je webshop dan eenmaal staat als een huis, wil je ongetwijfeld ook online stappen maken. Als full-service digital marketingbureau hebben wij alle online marketingdisciplines onder 1 dak voor meer zichtbaarheid en succes. Wij kunnen jou helpen met:

hosting-support-dailysirup

hosting & support

Naast het eenmalige bedrag voor de bouw van je webshop, rekenen we een maandelijks tarief voor de hosting en support. Inbegrepen is:

Hosting op snelle en stabiele servers
Technische updates
Beveiligingsupdates
Functionele updates
E-mail pakket
Dagelijkse website backups
Dagelijkse e-mail backups
Service per telefoon of e-mail. Is er een issue buiten kantooruren? Dan zijn wij er ook voor je.
KOM IN CONTACT

vrijblijvend voorstel ontvangen?

Wil jij ook een nieuwe webshop of website laten maken die jouw bedrijf online laat groeien, die uitstraalt waar jouw onderneming voor staat én met een fantastische service? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

KOSTENINDICATIE AANVRAGEN
envelopephonecrossmenuchevron-downcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram