contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

social media
advertising.

hallo doelgroep.

hallo doelgroep

13,7 miljoen Nederlanders van 15 jaar en ouder is actief op social media (bron: marketingfacts). Logisch dat je als bedrijf dan ook actief bent op LinkedIn, Facebook, YouTube of Instagram. Blijven de resultaten van je contentinspanningen op de verschillende socialmedia-kanalen toch achter bij je verwachtingen? Met social media advertising kun je ze een flinke boost geven.

Met social media adverteren kun je heel gericht je boodschap overbrengen op je doelgroep en is inzetbaar in elke fase van de customer journey. Social advertising is de perfecte manier om het beste uit je budget te halen.

social media advertising
uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact op om samen jouw wensen en mogelijkheden door te spreken.

onze aanpak

Je kunt heel gericht sturen op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). Met al die gegevens wordt het via social media advertising erg interessant om gericht te targeten en retargeten. Door de diverse segmentatiemethoden kun je rechtstreeks de doelgroepen bereiken waar je op mikt. Zo betaal je enkel om advertenties te tonen aan een door jou afgebakend publiek. Is je doelgroep hoofdzakelijk b2b? Dan is adverteren op LinkedIn ideaal om bij hem of haar op de radar te komen.

Vervolgens brengen wij samen jouw doelen in kaart en stemmen het budget af. Het kost weliswaar geld, maar toch is social media advertising een van de goedkoopste manieren om gericht te adverteren.

Doordat alle resultaten meetbaar zijn, weet je precies wat wel werkt en wat niet. En dat tegen relatief lage kosten. Als we alles in kaart hebben gebracht, richten wij de campagnes in en sturen bij waar nodig.

de voordelen van
social advertising

Je kunt je merkbekendheid vergroten
Je kunt je online presence verbeteren
Je kunt gericht je potentiële doelgroep bereiken
Je kunt bezoekers naar je website trekken
Inzetbaar in elke fase van de customer journey
KOM IN CONTACT

waarom dailysirup?

Social media specialisten met ruime ervaring en up-to-date kennis
Transparante samenwerking: we geven je graag een kijkje in de keuken en overleggen met je voordat wij zomaar iets aanpassen
Meetbaar resultaat: we maken inzichtelijk wat het je oplevert
Maandelijks contactmoment: we praten je graag bij en denken proactief met je mee
KOM IN CONTACT

opdrachtgevers.

Onze klanten beoordelen dailysirup gemiddeld met een 5/5
Deze club mensen is erg professioneel en zit altijd vol creativiteit. Wij zijn dan ook heel blij met onze webshop en content. Dailysirup is echt een aanrader.
Darrell Gutierrez
Webecos
Goed bureau! Hebben onze prachtige nieuwe website ontwikkeld!
John Olsthoorn
Bluewave recruitment
Ik kan Daily Sirup van harte aanbevelen. Of het nu voor een nieuw logo is, een andere huisstijl of totale rebranding van je eigen uitingen op o.a. social media, Daily Sirup is de partij waar je mee om de tafel wil zitten.
Arjan Broek
Arjan Broek Fotografie

online 
verder groeien.

Als je website dan eenmaal staat als een huis, wil je ongetwijfeld ook online stappen maken. Als full-service digital marketingbureau hebben wij alle online marketingdisciplines onder 1 dak voor meer zichtbaarheid en succes. Wij kunnen jou helpen met:

Social Advertising

vrijblijvend voorstel ontvangen?

Weten wat social advertising voor jouw bedrijf kan betekenen? De mogelijkheden om op social media te adverteren zijn legio. Ook voor jouw onderneming. Kom in contact en laten we vrijblijvend de kansen bespreken.
JA, DAT WIL IK
envelopephonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram