contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

display
advertising.

hallo doelgroep.

hallo doelgroep

Of je nu een groot publiek of juist een specifieke doelgroep wilt bereiken, met display advertising kun je heel doelgericht targeten. Display advertising staat voor alle online advertenties die zichtbaar zijn op websites en sociale netwerken die jouw doelgroep bezoekt. Het is een online advertentie instrument, waarbij gebruik kan worden gemaakt van bijvoorbeeld online banners in diverse vormen, designs en formaten.

Je merkbekendheid vergroten, nieuwe bezoekers aantrekken of leads genereren, het kan allemaal met display advertising. Display kan worden ingezet in elke fase van de customer journey.

display advertising
uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact op om samen jouw wensen en mogelijkheden door te spreken.

online banners die opvallen

Sterke HTML5 banners nodig om van jouw digital advertising campagne een succes te maken? Dailysirup maakt online banners, statisch of geanimeerd, in alle soorten en IAB formaten die werken.

Of een potentiële klant wel of niet doorklikt bij het zien van je banner is voor 70% afhankelijk van het design. Door onze ervaring met het inzetten van display advertising, weten we als geen ander waar een goede banner aan moet voldoen. Banners laten maken is bij ons altijd maatwerk.

Naast de juiste afmetingen, kunnen we ook met je meedenken over het juiste beeld voor jouw doelgroep. We kennen de ins en outs, voorwaarden en restricties van de advertentieplatformen.

voordelen van
display  advertising

Heel gericht je gewenste doelgroep bereiken
Geeft een boost in naamsbekendheid
Direct online zichtbaar in elke fase van de customer journey
KOM IN CONTACT

waarom dailysirup?

display advertising specialisten met ruime ervaring en up-to-date kennis
Transparante samenwerking: we geven je graag een kijkje in de keuken en overleggen met je voordat wij zomaar iets aanpassen
Meetbaar resultaat: we maken inzichtelijk wat het je oplevert
Maandelijks contactmoment: we praten je graag bij en denken proactief met je mee
KOM IN CONTACT

opdrachtgevers.

Onze klanten beoordelen dailysirup gemiddeld met een 5/5
Deze club mensen is erg professioneel en zit altijd vol creativiteit. Wij zijn dan ook heel blij met onze webshop en content. Dailysirup is echt een aanrader.
Darrell Gutierrez
Webecos
Goed bureau! Hebben onze prachtige nieuwe website ontwikkeld!
John Olsthoorn
Bluewave recruitment
Ik kan Daily Sirup van harte aanbevelen. Of het nu voor een nieuw logo is, een andere huisstijl of totale rebranding van je eigen uitingen op o.a. social media, Daily Sirup is de partij waar je mee om de tafel wil zitten.
Arjan Broek
Arjan Broek Fotografie

online 
verder groeien.

Als je website dan eenmaal staat als een huis, wil je ongetwijfeld ook online stappen maken. Als full-service digital marketingbureau hebben wij alle online marketingdisciplines onder 1 dak voor meer zichtbaarheid en succes. Wij kunnen jou helpen met:

Display Advertising

vrijblijvend voorstel ontvangen?

Display advertising uitbesteden? Met jouw doelstellingen in ons achterhoofd adviseren we je over een strategie en overleggen we tegen welke voorwaarden advertentieruimte ingekocht gaat worden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

JA, DAT WIL IK
envelopephonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram