online groeiplan
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

contentmakers.

MAKE THEM SMILE. MAKE THEM STICK.
LET'S CREATE

content die
blijft plakken.

Make them smile. Make them stick. Onze pay-off die precies vertelt waar wij naar streven bij het creƫren van content voor onze klanten. Een boodschap die mensen raakt in het hoofd, maar vooral in het hart. Content die mensen in beweging brengt.

altijd verzekerd van content op het juiste moment.

Wil jij ook rake content? Dailysirup kan je helpen met video, fotografie, copywriting, social content, social ads, animaties, motion graphics, display banners, brochures en andere communicatie uitingen. Of je nu maandelijks verzekerd wilt zijn van pakkende content of juist bij voor jouw merk belangrijke contactmomenten of per opdracht, het kan allemaal. Afgestemd op jouw wensen en de behoefte van jouw organisatie.

alles is content.

Hoe mooi zou het zijn als jij je niet meer zorgen hoef te maken over het up-to-date houden van je social media kanalen, je website of andere communicatiemiddelen? Of dat je site voorzien wordt van sterke SEO-teksten zodat meer mensen je weten te vinden? Met onze contentpakketten is jouw bedrijf verzekerd van rake content.
De invulling maken we volledig voor je op maat. De ene keer zal je meer behoefte hebben aan beeld of video en een andere keer juist aan ijzersterke copy of digitale banners voor een online campagne. Met de zekerheid van een vast maandbedrag.

onze content pakketten.

Check hieronder welk pakket bij jouw wensen past. De invulling maken we volledig voor je op maat. De ene keer zal je meer behoefte hebben aan beeld of video en een andere keer juist aan ijzersterke copy of digitale banners voor een online campagne. Neem contact op voor meer informatie over onze pakketten, de communicatiemiddelen die we in kunnen zetten en onze aanpak.

wat krijg je?

Voor een vast maandbedrag is jouw bedrijf verzekerd van rake content die je volledig flexibel kunt inzetten. Veranderen inzichten tussentijds? Dan anticiperen wij daarop, zodat de content die we maken altijd relevant is op het juiste moment. Heb je liever een strippenkaart waarvan je de uren flexibel wilt inzetten gedurende het jaar? Ook dat kan.
MEER WETEN?
100% flexibel.
Wat heeft je merk nu nodig qua content? Stel zelf je pakket samen.
volledige ontzorging.
Je hebt een gespecialiseerd creatief content team tot je beschikking.
gratis strategische sessie.
Bij afname van een abonnement voor minimaal 6 maanden.
LET'S GET SOCIAL

social media
uitbesteden?

Wil je impactvol zijn op social media op een structurele basis? Schakel dailysirup in. Met een helder plan van aanpak zetten we jouw social media op de kaart. De verschillende social media kanalen zijn ideaal om jouw content onder de aandacht te brengen.
Steeds meer bedrijven zien in dat contentmarketing heel belangrijk is voor SEO. Door je content goed in te zetten en daarbij je social media gebruik naadloos te laten aansluiten op je contentplan, is jouw bedrijf aanwezig op die momenten waarop je (potentiƫle) klanten naar je zoeken.

bereik jouw doelgroep met social advertising.

Middels social media adverteren kun je heel gericht je boodschap overbrengen op je doelgroep en is inzetbaar in elke fase van de customer journey. Social advertising is de perfecte manier om het beste uit je budget te halen. Je kunt heel gericht sturen op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). En die gegevens gebruiken we dan weer om soortgelijke doelgroepen te vinden om je bereik steeds verder uit te bouwen. Weten wat social advertising voor jouw bedrijf kan betekenen?
NEEM CONTACT OP
envelopephonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram