contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

SEO.

online vindbaar 
met SEO.

word beter 
online vindbaar met SEO.

Je weet dat SEO (zoekmachineoptimalisatie) kansen biedt om online flink beter vindbaar te worden in Google. Je weet ook dat jouw website nu nog niet SEO proof is en dat er iets moet gebeuren. Maar waar begin je? Je bent als ondernemer al druk genoeg met de lopende zaken. Herkenbaar? Hoe fijn zou het dan zijn als er een SEO expert voor jou aan de slag gaat om jouw website zo hoog mogelijk te laten scoren in de organische zoekresultaten van Google. Dailysirup helpt je graag aan een sterke SEO positie, zodat jij meer omzet uit je website kunt halen.

BEKIJK HIER ONZE SEO PAKKETTEN

hoger in Google komen met SEO?

Neem vrijblijvend contact op om samen jouw wensen door te spreken.

wat is SEO precies?

Nog heel even een korte uitleg over wat SEO (search engin optimization) ook alweer precies is. SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie, is een proces waarbij je bezoekers naar je website probeert te krijgen zonder te betalen voor Google advertenties. Dit wordt ook wel organisch verkeer genoemd.

Zoekmachine optimalisatie gaat niet over één nacht ijs. Het is een proces die om continuïteit vraagt en waar je dus bij doorlopend tijd aan moet besteden. Jouw concurrentie zit niet stil. De manier waarop Google websites indexeert en het algoritme waarmee je positie in Google wordt bepaald, wijzigen ook voortdurend. Als het fundament van jouw website perfect is, je deze blijft optimaliseren, je zorgt voor actuele relevante content en autoriteit, dan klim je steeds hoger en hoger in Google. SEO effecten zie je dan ook niet gelijk. Het kan weken tot een paar maanden duren voordat de inspanningen zichtbaar zijn.

hosting-support-dailysirup

waarom is SEO zo belangrijk?

Voor veel ondernemers betekent gevonden worden in zoekmachines een wereld van verschil. Ga maar na: als je zelf een dienst of product wilt vinden: waar zoek je dan? 

  • Ruim 90% begint zijn of haar zoektocht voor informatie, product of dienst via Google. Dat is dus dé plek waar je zichtbaar wilt zijn voor je potentiële klanten.
  • Met SEO word je op het juiste moment door de juiste doelgroep gevonden. De bezoekers die op je site komen via organische zoekresultaten, zijn al bewust opzoek naar informatie, een dienst of product.
  • De kans dat je meer relevante bezoekers op je website ontvangt, is groot als je hoog scoort in Google: 7 van de 10 zoekers klikt op organische resultaten;
  • Het zorgt voor een goed imago van je bedrijf en geeft vertrouwen. Een sterke positie laat zien dat jij de specialist bent in datgene waar men naar zoekt;
  • SEO kan bijdragen aan het vergroten van je naamsbekendheid. Je bent namelijk meer zichtbaar als je hoog scoort in Google op voor jouw doelgroep relevante zoektermen.

Om meer uit je website te halen, is het dus essentieel dat jouw website goed vindbaar is. Anders loop je omzet mis. Wil jij ook meer leads via Google? Dan is zoekmachineoptimalisatie onmisbaar in je marketingmix.

BEKIJK HIER ONZE SEO PAKKETTEN

hoe pakken wij SEO aan?

Wij komen graag eerst met je in contact om je bedrijf en je ambities te leren kennen.

Een leuke bijkomstigheid: je ontvangt daarna van ons een gratis SEO quick scan van je website ter waarde van € 375. Hiermee krijg je inzicht in de nog onbenutte kansen voor jouw bedrijf op SEO gebied. Deze SEO quick scan nemen we graag samen met je door, zodat je precies weet welke stappen je moet zetten om je bezoekers binnen te laten stromen.

Als je akkoord gaat met ons voorstel, dan beginnen wij bij het neerzetten van een sterke basis voor een betere vindbaarheid. Die is voor elk bedrijf anders. Zo heeft de ene website meer aandacht nodig qua techniek, de andere qua content en weer een andere qua linkbuilding. Vandaar dat we ook diverse SEO pakketten en abonnementen aanbieden, afhankelijk van jouw situatie. Deze zijn gebaseerd op het aantal uren dat we voor jou aan de slag gaan.

KOM IN CONTACT

SEO
basis.

eenmalige kosten € 425

Met ons SEO basis pakket zorgen we ervoor dat jouw website een sterke basis heeft. Wij stellen de essentiële Google diensten in, zodat je goed van start kunt gaan om hoger in Google te komen. Wij maken je homepage SEO proof o.b.v. de belangrijkste zoekterm.
SEO quick scan
SEO overleg
Google Analytics
Google Search Console
Google Mijn Bedrijf
Google Maps Locatie
SEO meta data Home
SEO proof Home
AANVRAGEN

SEO basis
+ content.

eenmalige kosten € 765

Bij SEO basis + content gaan we een stapje verder voor je. Naast de activiteiten uit het basispakket, optimaliseren wij 4 extra pagina’s voor je en maken de huidige teksten SEO proof.

SEO quick scan
SEO overleg
Google Analytics
Google Search Console
Google Mijn Bedrijf
Google Maps locatie
SEO meta data Home + 4 pagina's
SEO proof Home
Optimalisatie 4 extra pagina’s
SEO redigeren 4 extra pagina's
AANVRAGEN

SEO
continu.

vanaf € 495 per maand

SEO is een kwestie van continu optimaliseren. Met het SEO continu maatwerk abonnement gaan we maandelijks voor je aan de slag met content, techniek en linkbuilding om je website beter vindbaar te maken en te houden.
SEO strategie
Contentcreatie/optimalisatie
SEO meta data
Website optimalisatie
Linkbuilding
Periodiek overleg
AANVRAGEN

kies voor een SEO abonnement als:

Je eindelijk stappen wil zetten om vindbaar te worden in Google
Je niet langer gefrustreerd wilt zijn over de pogingen om de organische vindbaarheid van jouw bedrijf van de grond te krijgen
Je SEO nu écht prioriteit wil geven in je bedrijf 

Stel je SEO niet langer uit, maar zet zelf de eerste stap naar een betere vindbaarheid van jouw bedrijf. Vraag de gratis SEO check aan en ontdek direct waar jouw kansen liggen. Hoe groot of klein je onderneming ook is, wij helpen jou graag verder met een advies op maat.

KOM IN CONTACT
waarom-dailysirup

waarom dailysirup?

Gratis uitgebreid advies je krijgt van ons een quick scan met de SEO kansen voor jouw bedrijf
Transparante samenwerking: we geven je graag een kijkje in de keuken en overleggen met je voordat wij zomaar iets aanpassen
Meetbaar resultaat: we maken inzichtelijk wat het je oplevert.
Maandelijks contactmoment: we praten je graag bij en denken proactief met je mee. 
Een vast bedrag per maand. Geen verrassingen. We nemen het volledig van je over voor een vast bedrag per maand. Abonnement maandelijks opzegbaar. Wij vinden dat een samenwerking van beide kanten goed moet aanvullen. Dus je zit nergens aan vast.
Team van SEO specialisten met up-to-date kennis
KOM IN CONTACT
Heb je eenmaal een sterke positie in Google? Helemaal super! Dan is het uiteraard wel handig als je website staat als een huis. Eén waarop jouw klanten makkelijk vinden wat ze nodig hebben. Toevallig denkt Google er net zo over.

Krijg je veel verkeer, maar merk je dat bezoekers snel afhaken op je site en onvoldoende converteren? Dan kan conversieoptimalisatie uitkomst bieden. Met andere woorden: het maximale uit je bezoekers proberen te halen. Wil je meer weten? Wij helpen je graag verder met conversieoptimalisatie.


opdrachtgevers.

Onze klanten beoordelen dailysirup gemiddeld met een 5/5
Deze club mensen is erg professioneel en zit altijd vol creativiteit. Wij zijn dan ook heel blij met onze webshop en content. Dailysirup is echt een aanrader.
Darrell Gutierrez
Webecos
Goed bureau! Hebben onze prachtige nieuwe website ontwikkeld!
John Olsthoorn
Bluewave recruitment
Ik kan Daily Sirup van harte aanbevelen. Of het nu voor een nieuw logo is, een andere huisstijl of totale rebranding van je eigen uitingen op o.a. social media, Daily Sirup is de partij waar je mee om de tafel wil zitten.
Arjan Broek
Arjan Broek Fotografie

online 
verder groeien.

Als je website dan eenmaal staat als een huis, wil je ongetwijfeld ook online stappen maken. Als full-service digital marketingbureau hebben wij alle online marketingdisciplines onder 1 dak voor meer zichtbaarheid en succes. Wij kunnen jou helpen met:

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

vrijblijvend voorstel ontvangen?

Wil jij ook hoger in Google komen met SEO? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

JA DAT WIL IK
envelopephonecrossmenuchevron-downcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram