contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

online groeien 
met een 
ijzersterk plan.

EEN STERK ONLINE FUNDAMENT

naar de top met een online groeiplan.

Je weet dat online marketing kansen biedt om flink te groeien. Groeien in termen van leads, omzet en klanten. Maar waar begin je? Ondertussen voel je die onrust, want je weet: als ik niets doe, gebeurt er ook niets. Dus zonder plan of strategie doe je toch maar af en toe iets. Maar helaas levert het weinig op.

Heb je het idee dat het beter kan? Voel je dat je kansen laat liggen? Ben je al druk genoeg met het runnen van jouw eigen business? Hoe fijn zou het dan zijn als jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het optimaliseren van je online marketing.

Met ons online groeiplan abonnement tillen we jouw bedrijf gegarandeerd naar het volgende niveau.

online groei abonnement

gratis online marketing check

Ontdek waar de kansen liggen van online marketing voor jouw onderneming ter waarde van € 375.

wat levert een online groeiplan 
jou op?

Meer nieuw relevante bezoekers op je website
Meer verkopen of aanvragen
Betere online zichtbaarheid
Een hogere naamsbekendheid
KOM IN CONTACT
groeien-met-online-marketing

voordelen 
online groei abonnement.

Je hebt 1 vast contactpersoon, maar je krijgt wel een team aan online specialisten die voor jou aan de slag gaan
Tijdswinst, dus meer focus op je core business
Je krijgt een helder online groeiplan op maat, afgestemd op de nodige verbeterpunten
Wij zorgen dat al je kanalen goed ingericht en op elkaar afgestemd zijn, zodat jij zorgeloos kunt groeien
Je hebt toegang tot een dashboard waarin je 24/7 de voortgang en resultaten kunt bekijken
Maandelijks contactmoment over de voortgang
Volledige ontzorging voor een vast bedrag per maand
Abonnement is maandelijks opzegbaar

online groeien: 
hoe pakken wij het aan?

stap 1: online marketing check 

Vraag de gratis check t.w.v. € 375 aan en krijg inzicht in de online marketing kansen voor jouw bedrijf. Je krijgt van ons een analyse over de online prestaties. Je ontdekt waar de kansen liggen en waar je als bedrijf flinke stappen kunt maken.

seo-check-dailysirup
kennismaken-met-dailysirup

stap 2: kennis maken 

In een persoonlijk gesprek spreken wij de resultaten van de online marketing check met je door. Voordat we samen in zee gaan willen we graag jou en je bedrijf beter leren kennen.  Wat zijn je doelen en ambities? Aan de hand van het kennismakingsgesprek, bepalen wij welke digitale stappen van belang zijn voor jouw bedrijf. Als we aan het einde van het gesprek tot de conclusie komen dat wij je kunnen helpen en de klik goed voelt, komen wij met een vrijblijvend voorstel.

stap 3: opstartfase

Gaan we samen aan de slag? Dan starten wij met het maken van een online marketingstrategie met heldere doelen en een duidelijk actieplan. Wij stellen de online marketingmix samen die het beste past bij jouw marketingdoelstellingen. De opstartfase is nodig om online te kunnen groeien. Wij starten met het neerzetten van een sterk online fundament voor jouw onderneming voor een eenmalige investering. Daarna ben je klaar voor de volgende stap met het online groeiplan continu.

start-online-groeiplan-dailysirup

stap 4: continue online marketing

Maandelijks werken we volgens een vaste planning aan jouw online groei. Wij gaan specialistisch voor jouw bedrijf te werk. Dit doen we in talloze vormen, van SEO tot Google advertising en van social media advertising tot conversie optimalisatie. Afhankelijk van wat jouw bedrijf het beste nodig heeft. Je bereikt vaak de beste resultaten door verschillende disciplines te combineren. We houden je uiteraard op de hoogte van de uitgevoerde activiteiten tijdens de samenwerking en stemmen zaken af waar nodig.

stap 5: meten

Tijdens de doorlopende optimalisaties monitoren wij al onze werkzaamheden en behaalde resultaten. En sturen we bij waar het nodig is. Dit delen wij allemaal met jou, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt. We ontwikkelen een rapportage met data die inzichtelijk en relevant voor jouw onderneming is.

online-groeiplan-dailysirup

online groeiplan opstart.

eenmalige kosten € 2.495*

De opstartfase is nodig om online te kunnen groeien. Wij starten met het neerzetten van een sterk online fundament voor jouw onderneming voor een eenmalige investering. Dan ben je klaar voor de volgende stap online groeiplan continu. 
Dit doen we voor je:
Online marketing strategie op maat
SEO – basispakket
Google Ads account opzetten + 2 campagnes 
Social Advertising opzetten + 2 campagnes
On page SEO (weboptimlisatie)
*exclusief advertentiebudget

online groeiplan continu.

vanaf € 495* p/m

Online Marketing is een kwestie van continu optimaliseren. Maandelijks werken we volgens een vaste planning aan jouw online groei. Dit kunnen we voor je doen:
SEO – continue optimalisaties
SEA – adverteren op Google en optimaliseren
Contentcreatie - blogs, mailings, posts
Adverteren op social media en optimaliseren
Conversieoptimalisatie - het maximale uit je bezoekers halen
E-mailmarketing - meer kwalitatieve leads
Online dashboard - inzicht in de resultaten
Monitoren en bijsturen
*exclusief advertentiebudget

Kies voor een online groei abonnement als:

Je eindelijk stappen wil zetten om nieuwe klanten aan te trekken en het goed geregeld wilt hebben
Je niet langer gefrustreerd wilt zijn over de pogingen om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf van de grond te krijgen
Je online marketing nu écht prioriteit wil geven in je bedrijf

Ben jij een marketing manager of ondernemer die online marketing goed geregeld wilt hebben? Maar ontbreekt het je aan tijd of specialistische kennis? Laat je dan ontzorgen door dailysirup met een online groei abonnement.

 

liever een specifiek onderdeel van online marketing uitbesteden?

Misschien voer je bepaalde onderdelen van online marketing toch liever zelf uit en wil je alleen hulp bij specifieke werkzaamheden. Dat kan natuurlijk ook. Naast het weggeven van je online marketingactiviteiten, is het ook mogelijk dat je bepaalde zaken zelf oppakt en wij je hierin advies geven vanuit onze expertise en jarenlange ervaring. Een goede afstemming is dan wel heel belangrijk, zodat alle online marketingactiviteiten goed op elkaar afgestemd blijven voor maximaal resultaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

waarom dailysirup?

Compleet team van online specialisten met up-to-date kennis 
1 aanspreekpunt
Meetbare resultaten
Brede ervaring in merkstrategie, creatie en online marketing
Frisse kijk op zaken
Altijd bereikbaar voor advies
KOM IN CONTACT

wat kost een online marketing abonnement?

Dat hangt af van je doelstellingen en je huidige online prestaties. Tijdens ons kennismakingsgesprek en uit de online marketing check, krijgen wij al een goed beeld van wat er nodig is om jouw onderneming online te laten groeien.

Stap 1 is dan ook het neerzetten van een online basis die staat als een huis: online groeien opstart. Daarna blijven we je website optimaliseren met ons online groeiplan continu abonnement. We doen wat nodig is om jouw website steeds hoger te krijgen in Google. We zetten de juiste online marketing kanalen in om meer bezoekers naar je digitale kanalen te leiden en je zichtbaarheid te vergroten. Je hebt al een online groei abonnement vanaf € 495 per maand.

Online marketing is aan veel veranderingen onderhevig. Het vraagt om veel aandacht. Online marketing is een continu proces van doelen bepalen, resultaten monitoren en het bijstellen van de online strategie. Er moet constant bepaald worden welke activiteiten er nodig zijn om het beoogde doel te behalen. Om die redenen adviseren wij om een online abonnement voor minstens 6 maanden af te nemen.

Weten wat een online abonnement kost voor jouw onderneming? Vraag vrijblijvend een kostenindicatie bij ons op. Online marketing is altijd maatwerk en afhankelijk van je doelstellingen en huidige situatie.

KOSTENINDICATIE OPVRAGEN
envelopephonecrossmenuchevron-downcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram