contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

LinkedIn
adverteren.

het zakelijk netwerk voor jouw business

het zakelijk netwerk voor jouw business

Zit jouw primaire doelgroep op LinkedIn? Dan is adverteren op dit zakelijk platform een uitstekende manier om bij hen op de radar te komen. Of ben je wellicht op zoek naar nieuwe talenten om je team mee uit te breiden? Ook dan is LinkedIn adverteren het middel bij uitstek. Een belangrijke reden hiervoor is dat de mindset van mensen die op LinkedIn kijken bij voorbaat al zakelijk is. Doordat men met een zakelijke interesse de app opent, staan ze veel meer open voor commerciële content. Op LinkedIn hoef je niet op te vallen tussen alle giveaways, reels of kattenvideo’s.

linkedin advertising
uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact op om samen jouw wensen en mogelijkheden door te spreken.

bereik jouw 
b2b 
doelgroep

Een ander belangrijk voordeel van LinkedIn Advertising is dat je heel gericht jouw ideale doelgroep kunt bereiken. Je kunt onder meer targeten op bedrijfsnamen, specifieke branches, functies, senioriteit en vele andere kenmerken. Deze hyperspecifieke targeting maakt het je makkelijk om de juiste mensen te bereiken. Dankzij de accurate targeting op LinkedIn kun je meer leads genereren op LinkedIn tegen lagere kosten. Of je nu je merkbekendheid wilt vergroten, je bedrijf wilt promoten bij toekomstige medewerkers met een employer branding campagne, meer bezoekers wilt trekken naar je website of meer leads wilt? Wat je doel ook is, de specialisten van dailysirup zorgen ervoor dat de LinkedIn campagnes jouw zakelijke verwachtingen overtreffen.

 

Bekijk case: LinkedIn advertising campagne Bliss

voordelen 
van linkedin adverteren

Hét kanaal voor B2B advertenties
Het vinden van nieuwe talenten voor je openstaande vacatures
Zeer gericht jouw ideale doelgroep bereiken
Jouw product of dienst gericht onder de aandacht brengen
Nieuwe leads genereren
Hoger Return on Investment
Meetbare resultaten
KOM IN CONTACT

linkedin advertising uitbesteden

Het effectief draaien van campagnes op LinkedIn vraagt om specifieke kennis. Kennis die wij in huis hebben en die wij graag inzetten om jouw bedrijf verder te helpen op LinkedIn. Hoe wij het aanpakken? Afhankelijk van je doelstelling en doelgroep, maken we een campagnestrategie, formuleren we samen een krachtige campagneboodschap en creëren we bijpassende visuals voor de LinkedIn ads. We maken altijd meerdere visuals en schrijven meerdere ad teksten om te onderzoeken welke uitingen het beste converteren. Als de campagne eenmaal loopt, dan monitoren we de campagnes en optimaliseren we waar nodig om de kosten te verlagen en de resultaten te maximaliseren. Onze experts houden zich dagelijks bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van LinkedIn campagnes voor diverse zakelijke klanten en branches. Van employer branding en traffic campagnes tot lead generation campagnes. Zelf aan de slag? Bekijk dan de 7 LinkedIn Advertising tips voor succesvolle campagnes. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met LinkedIn adverteren? Neem gerust vrijblijvend contact op.

KOM IN CONTACT

opdrachtgevers.

Onze klanten beoordelen dailysirup gemiddeld met een 5/5
Deze club mensen is erg professioneel en zit altijd vol creativiteit. Wij zijn dan ook heel blij met onze webshop en content. Dailysirup is echt een aanrader.
Darrell Gutierrez
Webecos
Goed bureau! Hebben onze prachtige nieuwe website ontwikkeld!
John Olsthoorn
Bluewave recruitment
Ik kan Daily Sirup van harte aanbevelen. Of het nu voor een nieuw logo is, een andere huisstijl of totale rebranding van je eigen uitingen op o.a. social media, Daily Sirup is de partij waar je mee om de tafel wil zitten.
Arjan Broek
Arjan Broek Fotografie

online 
verder groeien.

Als je website dan eenmaal staat als een huis, wil je ongetwijfeld ook online stappen maken. Als full-service digital marketingbureau hebben wij alle online marketingdisciplines onder 1 dak voor meer zichtbaarheid en succes. Wij kunnen jou helpen met:

Social Advertising

vrijblijvend voorstel ontvangen?

Weten wat social advertising voor jouw bedrijf kan betekenen? De mogelijkheden om op social media te adverteren zijn legio. Ook voor jouw onderneming. Kom in contact en laten we vrijblijvend de kansen bespreken.
JA, DAT WIL IK
envelopephonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram