contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

Corrective Cosmetics

webdesign & web development.

Corrective Intercontinental Cosmetics is een middelgrote groep van gerespecteerde cosmeticabedrijven in Nederland. Met veel ervaring, passie en inspiratie werken zij voortdurend aan het verbeteren en doorontwikkelen van hun assortiment en merken. Dailysirup heeft voor Corrective Cosmetics een website gebouwd om een podium te bieden aan de kwalitatieve merken die zij in hun portfolio hebben. Daarnaast biedt Corrective Cosmetics diverse opleidingen voor beauty professionals. Hiervoor hebben we een uitgebreid opleidingsoverzicht gemaakt met de mogelijkheid tot het direct boeken van een training of workshop.

grafisch ontwerp & print.

Corrective Cosmetics heeft een sterk portfolio aan kwalitatieve merken in cosmetica en skincare. Door middel van een opfrissing van de huisstijl willen zij hun professionalisme en jarenlang kennis en ervaring onderstrepen en kenbaar maken. Dailysirup helpt Corrective Cosmetics bij het doorvertalen van deze huisstijl in diverse communicatiemiddelen.

iets moois
creëren samen?

envelopephonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram