contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

Beauty Store op Schiphol

perfume // skincare // makeup // sunglasses

merkactivatie.

Merkactivatie draait om het creëren van interactie met consumenten, door ze in contact te brengen met de producten van het merk. Voor Kappé Perfumes & Colors hebben we geholpen om verschillende merkactivaties te lanceren, om zo interesse en loyaliteit te stimuleren. Voorbeelden hiervan zijn de opening van de nieuwe beauty store en verschillende instore-campagnes.

opening nieuwe beauty store.

fotografie & video.

Foto’s en video roepen emotie op. Daarom brengt goede fotografie en video een merk echt tot leven. Wist je dat emotie vaak een bepalende factor is bij een aankoopbeslissing? Samen met Perfumes & Colors kijken we naar welk verhaal of welke emotie een beeld moet overbrengen op de doelgroep. Op deze manier zorgen we ervoor dat het bedrijf de perfecte beelden en video’s krijgt voor hun campagnes, website, sociale media en andere merkuitingen.

webdesign & web development.

Dailysirup hielp beauty store Perfumes & Colors bij het zetten van de eerste digitale stappen, waaronder het maken en ontwerpen van een nieuwe WordPress-website, zodat ze hun doelgroep beter kunnen informeren en bereiken.

social media & advertising.

Social Media kan zorgen voor (gratis) mond-tot-mond reclame: het doorgeven van boodschappen van consumenten aan andere consumenten. Goede content kan zich verspreiden als een lopend vuurtje! Dailysirup creëert en plaatst content om nieuwe aanbiedingen, diensten en producten te promoten. We helpen Perfumes & Colors ook om via social advertising traffic naar hun beauty store te realiseren. Door specifieke targeting zorgen we ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment de juiste boodschap zien.

iets moois
creëren samen?

envelopephonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram