contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

op zeewier gebaseerde skincare.

de natuurlijke manier om je huid te voeden.

webdesign & webdevelopment.

Voor Thalion hebben we een webshop ontworpen en gebouwd die past bij de cleane, frisse stijl van Thalion skincare producten. Met kleuren als messing en licht zeegroen scheppen we een gevoel van luxe en wellness. We hebben de webshop in Woocommerce gebouwd, inclusief praktische toevoegingen als een productzoeker, een overzicht van alle schoonheidsbehandelingen en een login voor de professional.

social media.

Social media is belangrijker dan ooit: het is een van de voornaamste locaties geworden voor interactie tussen klanten en merken. Voor Thalion hebben we ons gericht op Instagram. We hebben geholpen bij het creëren van een mooie visuele stijl en hebben Thalion de tools gegeven om zelf content te creëren, in een consistente look & feel. We hebben ook een Mailchimp template ontwikkeld in dezelfde stijl als de andere communicatiekanalen, zodat Thalion nieuwsupdates naar hun doelgroep kan sturen.

content strategie & contentcreatie.

Voor de website van Thalion hebben wij allerlei content gecreëerd, inclusief beschrijvingen van alle producten en behandelingen. Alles volgens de richtlijnen van de merkidentiteit: pure luxe. Het verhaal van Thalion gaat over de geheimen van de zee. Door het verhaal te vertellen over het extraheren en verwerken van pure en natuurlijke ingrediënten uit de zee, creëren we een gevoel van frisheid en wellness.

iets moois
creëren samen?

envelopephonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram