contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

marketing 
automation.

meer kwalitatieve leads met marketing automation.

meer kwalitatieve leads met marketing automation

Wil je meer kwalitatieve leads? Dan is marketing automation wellicht het antwoord voor jouw onderneming. Marketing automation is het proces waarbij je alle potentiële klanten voorziet van de juiste content op het moment dat ze daar behoefte aan hebben.

Op die manier beantwoord je de vragen die ze in elke stap van hun customer journey hebben en verklein je het risico dat ze naar één van je concurrenten stappen. Zoals de term al doet vermoeden, gebeurt dit geautomatiseerd op basis van verzamelde data over het online gedrag van je doelgroepen.

meer
kwalitatieve
leads?

Neem vrijblijvend contact op om samen jouw wensen en mogelijkheden door te spreken.

hoe krijg je meer kwalitatieve leads?

Met gerichte boodschappen wil je je potentiële klanten verder in de marketing funnel begeleiden totdat ze overgaan tot een conversie. Alleen met overtuigende en relevante boodschappen trek je ze over de finishlijn. Van whitepapers en landingspagina’s tot e-mail: elk woord én beeld moet aansluiten bij de situatie van je lezer.

Het gaat erom waardevolle content te maken waar je potentiële klant enthousiast van wordt. Je maakt zijn of haar leven er net een stuk leuker en makkelijker mee. Denk aan het creëren van een lead magnet in de vorm van een gratis whitepaper, checklist, kortingscode of demo. Afhankelijk van waar jouw doelgroep echt iets aan heeft. Je zult zien: in ruil voor iets van waarde geven geïnteresseerden maar al te graag hun e-mailadres op! Als je een lead hebt verkregen, dan ga je deze gericht opvolgen om er een warme prospect van te maken. Via een marketing automation platform kun je dat opvolgingstraject automatiseren en dynamisch bijsturen.

marketing automation uitbesteden?

Wacht niet tot de juiste persoon ‘toevallig’ op het juiste moment op jouw content stoot. Met marketing automation neem je het heft in eigen handen. Succesvoller leads genereren én converteren? Dailysirup helpt je graag met de juiste content op het juiste moment. Lijkt dat je wat? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden eens door te spreken. We vertellen je dan graag wat we voor je kunnen betekenen.

JA, DAT WIL IK

waarom dailysirup?

Marketing automation specialisten met ruime ervaring en up-to-date kennis
Transparante samenwerking: we geven je graag een kijkje in de keuken en overleggen met je voordat wij zomaar iets aanpassen
Meetbaar resultaat: we maken inzichtelijk wat het je oplevert
Maandelijks contactmoment: we praten je graag bij en denken proactief met je mee
KOM IN CONTACT

opdrachtgevers.

Onze klanten beoordelen dailysirup gemiddeld met een 5/5
Deze club mensen is erg professioneel en zit altijd vol creativiteit. Wij zijn dan ook heel blij met onze webshop en content. Dailysirup is echt een aanrader.
Darrell Gutierrez
Webecos
Goed bureau! Hebben onze prachtige nieuwe website ontwikkeld!
John Olsthoorn
Bluewave recruitment
Ik kan Daily Sirup van harte aanbevelen. Of het nu voor een nieuw logo is, een andere huisstijl of totale rebranding van je eigen uitingen op o.a. social media, Daily Sirup is de partij waar je mee om de tafel wil zitten.
Arjan Broek
Arjan Broek Fotografie

online 
verder groeien.

Als je website dan eenmaal staat als een huis, wil je ongetwijfeld ook online stappen maken. Als full-service digital marketingbureau hebben wij alle online marketingdisciplines onder 1 dak voor meer zichtbaarheid en succes. Wij kunnen jou helpen met:

Marketing Automation

vrijblijvend voorstel ontvangen?

Wil jij ook meer relevante leads aantrekken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

JA, DAT WIL IK
envelopephonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram