contentcreatie
020 - 261 93 82
Whatsapp
Laan van Kronenburg 14 
1183AS Amstelveen

conversie
optimalisatie.

word een conversie
magneet door CRO.

word een conversiemagneet door CRO

Herken je dit? Je Google Ads campagnes en je SEO-inspanningen zorgen voor een flinke stroom aan bezoekers. Je hebt het gevoel dat je lekker bezig bent. Echter leveren die bezoekers je nog weinig op. Conversieoptimalisatie biedt dan uitkomt.

Bezoekers naar je website krijgen is weliswaar al een mooi startpunt. Maar ze overtuigen om een actie te ondernemen, is een ander verhaal. Een verouderd design, onduidelijke content, een website die te traag laadt: het zijn stuk voor stuk struikelblokken. Pas als alle puzzelstukjes passen, zullen je bezoekers overwegen om een offerte aan te vragen of een aankoop te doen.

conversie
optimalisatie
uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact op om samen jouw wensen en mogelijkheden door te spreken.

jouw bezoeker centraal

Bij CRO stel je je bezoekers centraal. Maar hoe verleid je jouw bezoekers nou tot het ondernemen van een actie? Waar lopen je bezoekers tegenaan? Welke bezwaren of bedenkingen hebben ze om tot een conversie over te gaan? Allemaal vragen die belangrijk zijn om in kaart te brengen. Je zorgt ervoor dat je begrijpt waar ze tegenaan lopen, waar ze over twijfelen en wat ze écht willen. En met die inzichten verbeter je je marketing en website.

voordelen van conversie
optimalisatie

Meer aankopen of leads
Meer winst
Je leert je doelgroep beter kennen
Je handelt op basis van data
Je merkbeleving wordt beter

hoe werkt CRO?

Conversie-optimalisatie gaat om het aanpassen van je website, zodat je bedrijf sneller groeit. Om het aantal conversies op je website te optimaliseren, moet je in de eerste plaats de ervaringen van je klanten naar een hoger niveau tillen. Als ze op een bepaald moment afhaken, hebben ze daar vast een goede reden voor. Via de volgende stappen kun je dit in kaart brengen:

1. 
Het startpunt is de kwaliteit van jouw website: werken alle functionaliteiten?
2. 
Onderzoeken hoe toegankelijk je website is: werkt je site op alle devices? Laad je site snel genoeg?
3. 
Onderzoeken hoe gebruiksvriendelijk je website is: kan men bepaalde elementen gemakkelijk vinden?
4. 
Onderzoeken hoe intuïtief je site is: staan alle elementen op gevoelsmatig logische plekken voor de bezoeker?
5. 
Onderzoeken hoe je de bezoeker kunt overtuigen om overgaan tot een actie op basis van emotie en psychologische principes.
KOM IN CONTACT

word ook een conversie
magneet

Hulp nodig? Met diverse tracking tools brengen we moeiteloos de knelpunten van je website in beeld. Zo weten we precies welke ingrepen we moeten uitvoeren om de user experience te verbeteren.

JA, DAT WIL IK
google-adverteren
waarom-dailysirup

waarom dailysirup?

CRO specialisten met ruime ervaring en up-to-date kennis
Transparante samenwerking: we geven je graag een kijkje in de keuken en overleggen met je voordat wij zomaar iets aanpassen
Meetbaar resultaat: we maken inzichtelijk wat het je oplevert
Maandelijks contactmoment: we praten je graag bij en denken proactief met je mee
KOM IN CONTACT

opdrachtgevers.

Onze klanten beoordelen dailysirup gemiddeld met een 5/5
Deze club mensen is erg professioneel en zit altijd vol creativiteit. Wij zijn dan ook heel blij met onze webshop en content. Dailysirup is echt een aanrader.
Darrell Gutierrez
Webecos
Goed bureau! Hebben onze prachtige nieuwe website ontwikkeld!
John Olsthoorn
Bluewave recruitment
Ik kan Daily Sirup van harte aanbevelen. Of het nu voor een nieuw logo is, een andere huisstijl of totale rebranding van je eigen uitingen op o.a. social media, Daily Sirup is de partij waar je mee om de tafel wil zitten.
Arjan Broek
Arjan Broek Fotografie

online 
verder groeien.

Als je website dan eenmaal staat als een huis, wil je ongetwijfeld ook online stappen maken. Als full-service digital marketingbureau hebben wij alle online marketingdisciplines onder 1 dak voor meer zichtbaarheid en succes. Wij kunnen jou helpen met:

vrijblijvend voorstel ontvangen?

Wil jij ook dat je website een conversiemagneet wordt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

JA, DAT WIL IK
envelopephonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram